Negle

CND Akryl Negle

Ønsker du stærke smukke negle kan akryl negle være en god mulighed. Jeg har arbejdet med akryl negle i 15 år, og bruger udelukkende produkter fra CND, da jeg finder deres produkter af bedste og mest holdbare kvalitet.

Med CND akryl er det muligt at støbe stærke, smukke og meget naturtro negle, der med rette støbning holder til hverdagens mange gøremål. Først afrenses neglen grundigt (PREP), så forlænges natur neglen med en plastik tip, hvis neglen ønskes længere. Herefter påføres akrylen med en blød pensel. Akrylen dannes af en væske og et pulver der smelter sammen, og påføres neglen, så denne får rette kurver og tekniske opbygning.  Dette gør neglen stærk og bæredygtig. Akrylen hærder selv på få minutter, og der skal IKKE bruges UV eller LED lampe. Herefter files og pudses neglen til ønskede form og længde.

 Efterbehandling eller aftagning anbefales efter tre uger.

 

Akryl negle fra Bolskovlund Beauty
Gele negle fra Bolskovlund Beauty

CND Gele Negle

Smukke stærke gelenegle med CND Brisa, kunne være en mulighed hvis du kæmper med tynde, skøre negle. Gele er et nyere neglesystem, der i dag kan skabe en tynde naturtro negle, der er stærk og brugbar til hverdagens mange udfordringer. Gele er et fleksibelt produkt, der er præfabrikeret fra producenten, og direkte klar til brug. Først afrenses naturneglen grundig – (PREP), ønskes neglen længere, forlænges denne m. en tip. Herefter påføres geleen med en hård pensel, og SKAL hærde i UV eller LED lampe. Til sidst skal geleen files og pudses. Gele findes i et utal af farver og nuancer, med mange forskellige effekter. Derfor er den optimal til design negle med nailart.

Efterbehandling eller aftagning anbefales efter tre uger.

CND Shellac & Shellac Luxe

Shellac™ og Shellac LUXE fra CND er en banebrydende nyhed indenfor negle verdenen.

Den originale shellac er fra CND, men der findes over 100 kopier på markedet. Shellac er en utrolig holdbar hybrid lak med UV3 teknolog. Dvs. en kombination af alm. neglelak og gele. Dette gør at lakken kan holder sig flot, glansfuld, og uden ridser i op til 14 dage. Lakken kan bruges på både hænder og fødder - på natur negl og på produkt. Den lægges på i klinikken af en autoriseret negletekniker og hærder via UV eller LED lys. Lakken er 100 % tør når du forlader klinikken.

Den kan lægges i en enkelt farve, som fransk, eller kombineres med glimmer, folie og andet – alt efter ønske, smag, og stil.

Aftagning er hurtig, skånsom og blid mod natur neglen. Aftagning kan forgå på klinikken eller hjemme og tager ca. 10 min.

Aftagning eller efterbehandling anbefales efter 2 - 3 uger.

Shellac fra Bolskovlund Beauty

Negle med Shellac og glimmer- perfekt til julefesten

negle m shellac og glimmer_før

før

negle m shellac og glimmer_efter

efter