Brude pakker

Er din store dag lige om hjørnet?

Dagen du har ventet på hele livet? Dagen hvor du skal være prinsesse for en dag…
Så start forberedelserne med den ultimative forkælelse i min klinik, hvor du vil være hovedperson og få dine ønsker opfyldt for en stund. De små detaljer som negle, vipper og fødder – er prikken over i et, og bestemt lige så vigtige som kjolen, håret og makeuppen. Jeg har sammensat 3 brudepakker, så du kan vælge hvad der passer dine ønsker og behov.

Pakke 1

Vi tager udgangspunkt i dine drømme, og laver et lækket sæt brudenegle – matchende kjolen, smykker og pynt. Inkluderet i prisen er 1 sæt smukke negle inkl. alt undtagen sten. Under behandlingen vil du få serveret frisk frugt og en lækker alkoholfri drink. Der medfølger en lille goodie-bag med fil og CND negleolie, så du kan pleje og passe godt på dine nye negle frem til den store dag.

Pakke 2

En lidt mere udvidet brudepakke med endnu mere forkælelse…. Her får du hele to lækre behandlinger, et sæt smukke brudenegle – med udgangspunkt i dine drømme om ønsker. Samt en lækker fodbehandling inkl. lækker shellac lakering. Vi finder sammen de farver og den stil der passer til din store dag, kjole, smykker mm. og laver et sæt matchende negle på hænderne, og lækre fusser lige til at stikke i brude skoene. I klinikken serveres en konditor kage samt en lækker kop kaffe eller kakao. Der medfølger en lille goodie-bag, med en CND negleolie og en lækker håndcreme.

Pakke 3

Her får du den ultimative forkælelse inkl. 3 lækre behandlinger. 1 sæt smukke brudenegle, smukke lakerede fusser og et sæt lækre single lashes. Til negle og fødder finder vi sammen et design, der passer til jeres tema. Vi tager udgangspunkt i farver, brudekjole og smykker – så det hele giver en helhed. Vipperne er et ”must have” til den store dag, de gør du ser frisk og oplagt ud hele dagen. Netop fordi du undgår mascara der løber, sorte render og ødelagt make-up – hvis du skulle knibe en tåre eller to på den store dag. Til denne luksus pakke afsættes en hel dag c. 6 timer, derfor vil der være en let anretning og drikke med i prisen. Med dig får du en flot flaske rose og en romantisk æske hjerte chokolade, du kan dele med din udkårende dagen der på, mens i mindes en dejlig dag.