Afbuds- og adfærds politik

Dybest set er jeg ikke meget for regler og politikker, der er dog lige to enkelte velbegrundede regler jeg vil bede jer overholde:

INGEN BØRN I KLINIKKEN.

Jeg har ugentlig kunder der ønsker at medbringe børn i klinikken, ” de kan jo bare lige sidde med ipad’en imens”.
Dette er ikke en mulighed. Jeg tillader ikke børn i klinikken af flg. grunde:

  1. Ofte forsvinder interessen for iPad’en nå et barn kommer ind i klinikken og ser de spændende lakker, glimmer og andre ting.
    Hvis jeg skulle imødekomme alle henvendelser vedr. Børn ville der dagligt være børn i klinikken. Det er stressende både for “mor” og mig – så derfor ingen børn i klinikken.
  2. Ved støbning m. akryl fremkommer ofte en skarp lugt, børn ikke bør udsættes for.
  3. Klinikken er min arbejdsplads og jeg har brug for at holde 100% fokus på mit arbejde. Hvis et barn forstyrrer med spørgsmål ryger koncentrationen og jeg kan let glemme en vigtig del af behandlingen.
  4. For at mine kunder får mest ud af sin behandling og får en afstressende og behagelig oplevelse, skal børn bliver hjemme, så du ikke hele tiden bliver forstyrret, og skal ” sidde på nåle”. Du har også brug for et åndehul og lidt ro ind i mellem. Desuden er det vigtigt at du kan slappe af og sidde stille under behandlingen.
  5. Mine egne børn har ikke adgang til klinikken i længere tid, derfor har andres heller ikke, da jeg ikke ønsker at gøre forskel.

AFBUDS POLITIK.

Jeg kører som mange af mine kollegaer ikke med skrappe afbudsregler og udeblivelses gebyr, derfor beder jeg jer melde afbud i god tid – meget gerne senest 24 før.
Jeg vælger at tro på, folk der kommer i min klinik er reelle folk, der kan blive forhindret af vigtige årsager eller sygdom. Dem ønsker jeg ikke “dunke yderligere i hovedet ” med irriterende gebyrer, når uheldet er ude.
Ligeledes kontakter jeg dig hurtigst muligt, hvis jeg selv bliver forhindret. Hvis sidstnævnte er tilfældet vil jeg altid prøve at finde en ny tid til dig hurtigst mulig.
Håber vi kan hjælpe hinanden – jeg glæder mig til at se dig i klinikken,