Brude negle

Brude negle

Smukke brude negle fra Bolskovlund Beauty

Ikke to bryllupper er ens, ikke to brude er ens, og ikke to sæt brudenegle bør være ens.

Brude er forskellige og har forskellige drømme og ønsker.

Om du er til det helt store overdådige slotsbryllup, eller det mindre intime bryllup hjemme, står jeg klar til at opfylde præcis din drøm.

Brudens negle er vigtige på bryllupsdagen. Sammen gør vi din drøm til virkelighed, og skaber præcis det sæt negle du drømmer om. Vi tager udgangspunk i din stil, din brudekjole og dine smykker. Har i et bryllupstema tager vi også udgangspunkt i det, og skaber et sæt brudenegle der passer præcis til den store dag. Mulighederne er uendelige og jeg laver alt fra klassiske franske negl, til glamourøse brudenegle med ægte swarovski sten.

Du kan få lige hvad du ønsker, og mulighederne er mange: en diskret lakering, ægte swarovski sten, romantiske perler, design med strejf af sølv og guld, og elegante design m eksklusiv Lecente glimmer. Vi kigger på stil og design, og sammen finder vi de negle der passer ind i helheden, uden at overskygge den smukke brudebuket eller de elegante vielsesringe.

I mine 15 år som negletekniker har jeg allerede kreeret mange smukke brudenegle, og jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik, så vi sammen kan opfylde din store drøm.

Kram Mette