Negle pleje og efterbehandling.

Negle pleje og efterbehandling.

Bolskovlund Beauty

Som jeg plejer at sige til mine kunder: Kunstige negle er en investering, man skal pleje og passe godt på.

Vælger man en uddannet negletekniker der leverer et kvalitets arbejde, er prisen også oftest derefter. Derfor er det vigtigt at passe godt på de kunstige negle så de holder længst mulig. Tre hoved regler du ALDRIG må gøre; 1) Komme i nærheden af ren acetone – så opløses de kunstige akryl negle! Klip aldrig i kunstige negle med en neglesaks eller en tre i – de vil flække og splintres. 3) Fil aldrig med en sandpapirs fil eller en metal fil – det ødelægger dem! Der i mod er der også tre vigtige regler for, hvordan man passe bedst mulig på dem; 1) Undgår rengøringsmidler og kemikalier de første 24 timer – da skal produktet gerne gennemhærde. – Brug evt. handsker! 2) Hvis neglene bliver for lange, eller flækker så fil med en fil beregnet til kunstige negle. 3) Plej med CND Solar Oil gerne 3×3. Dvs. tre gange dagligt i tre dage til at starte med. Det er vigtigt produktet bliver godt ”mættet”. Herefter bør olien påsmøres neglebånd og negle mindst 1 gange dagligt, gerne ved sengetid, så den får længst mulig tid til at trække ind. Hvorfor skal man bruge negleolie? Ja det er der tre rigtig gode grunde til; 1) Produktet man får på – akryl eller gele skal gerne holdes smidig, det gøres ved pleje med CND Solar Oil, der tilsætter fedt, fugt og rigtigt sammensatte vitaminer. Det gør produktet smidigt og styrker. Hvis ikke produktet holdes smidigt, kan det ikke være fleksibelt og følge med naturneglen når den ”arbejder”. Hvornår og hvordan arbejder naturneglen? Jo hver gang vores negle bliver våde og fugtige udvider lagene i neglepladerne sig, og når neglene tørre igen, trækker lagene sig sammen. Her er det vigtigt produktet er smidigt så kan ”arbejde med”. Hvis ikke produktet er smidigt, kan det blive tør og porcelænsagtig, og man kan lettere slå en flig af, ved slag. 2) CND Solar Oil giver akrylen eller geleen glans, så de ikke ser tørre og kedelige ud. 3) Sidst men ikke mindst – er CND Solar Oil specielt sammensat af så små bitte molekyler, der kan trænge gennem produktet og gi’ styrke. Herefter trænger det videre ned i natur neglen, og pleje denne med de vigtige vitaminer. Mange andre negle olier på markedet er ikke sammensat af så små molekyler, så de glider desværre bare ned af neglen og ligger sig i neglefolden.

Derfor er CND Solar Oil helt speciel samt et prisvindende negleprodukt.

 

Opfyldning og efterbehandling…………

Når vi først har fået de kunstige negle på, holder de jo ikke evigt – desværre. En tommelfinger regel man  kan læne sig op af er: Opfyldning efter ca. 3 uger. Nogen døjer meget m. lift og har måske svært ved at håndterer lange negle. De kan måske kun gå 2 uger. Andre har langsomt voksende stærke negle og en skånsomt job – de kan måske gå 4- 5 uger. Det er altså meget forskelligt fra person til person. Men tag en snak med din tekniker om hvad der er bedst præcis for dig. Ved en opfyldning files evt. lak af, samt porøs produkt og liftet ved neglebåndet. Herefter renses neglen godt af og man ligger nyt produkt på. Herefter filer og pudser man neglen til ønskede længde og form, og der afsluttes igen med gloss eller lak. Hvorfor er det man laver en opfyldning? Det gør man af flere grunde. 1) For at neglene skal se pæne og intakte ud – en udgroning er ikke særlig pæn at se på. 2) For at stabiliserer og gøre neglen stæk. Neglen støbes med et stresspunkt –  der hvor neglen er højest, for at gøre neglen stærk og modstandsdygtig. I takt med natur neglen og den kunstige negle gror, rykker stresspunktet sig fremad, og sidder ikke længere midt på neglen. Det bevirker at neglen ikke er stabil og robust længere. Ved en opfyldning/balancering støber man stresspunktet ”på plads” igen, (midt på neglen) så den igen er stærk og robust.