Hvad er kunstige negle – og hvordan laves de?

Hvad er kunstige negle – og hvordan laves de?

Kunstige negle laves hos Bolskovlund Beauty af acryl eller gele

Kunstige negle er rigtig mange ting. Da der findes mange forskellige systemer, og forskellige fremgangsmåder. Jeg vil beskrive de to mest kendte, da det er de to systemer jeg tilbyder i min klinik.

Akryl og Gele negle.

Først laves en (PREP) en forberedelse af naturneglen, neglebånd fjernes, neglen files og man afrenser naturneglen grundig, så det kunstige produkt kan fæstne ordentlig. Herefter kan man forlænge neglen, hvis dette ønskes. Man kan gøre det via en plastik tip der nøje og akkurat tilpasses og limes på. Tipper findes i mange forme, farver og kurver, så der er noget for enhver smag. Nogle vælger også at bruge skabeloner at bygge den kunstige negl op på. Efter tippen er påsat og tilpasset kan man gå i gang med selve opbygningen af den kunstige negl.

 

Akryl er et system hvor man IKKE bruger UV eller Led lampe. Akryl neglen skabes af et flydende væske (retention) og et powder, der smelter sammen. Disse to produkter laver via en kemisk proces den flydende akryl, der forstærker neglen. Akrylen ligges på med en pensel, der opsuger væsken og binder sig til akrylpulveret. Akrylen støbes på naturneglen af flere omgange, så man får den rigtige form, kurve  og styrke i den kunstige negl. Når akrylen er hærdet efter få minutter, kan den kunstige negl files og pudses, så den får ønskede form og længde. Herefter kan man oliere neglen, kommen en skinnende gloss på eller lakerer og dekorerer efter kundens ønske. Dette er grundbeskrivelsen af hvordan man opbygger en kunstig akryl negl. Man kan få et utal af powder dvs. de fås i mange farver og nuancer. Samt med og uden glimmer. Så man kan bygge både en naturlig negl, en fransk negl, eller hvad kunden måtte ønske.

Fremgangsmåden for kunstige negle lavet i gele er lidt anderledes. Efter PREP og tip påsætning kommes geleen på. Der findes nok 100 forskellige gele systemer og i hvert system findes der nok 100 forskellige geleer. Dvs. forskellig konsistens, fleksibilitet, farver, m. glimmer, effekter osv. Geleen er færdig fabrikeret fra fabrikanten, og kommer i en lille bøtte. Konsistensen er lidt som en hår gele, og geleen lægges på med en hård pensel. Først masseres et tyndt lag ind i natur neglen, herefter kommen hånden ind i UV eller Led lampe for at hærde geleen. Herefter skulptureres endnu et lag gele på neglen, der giver rigtige form, kurve og styrke til den kunstige negl. Herefter kommes hånden ind i lampe igen. Når den kunstige gele negl er færdig støbt og hærdet i lampen, skal den blot files/ pudses. Herefter kan man afslutter med en gloss der giver neglen en skinnende overflade, en smuk lakering eller en fræk dekorering. Alt efter kundens  ønske.

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.

Kram Mette