Har du også problemer med grimme negle?

Har du også problemer med grimme negle?

grimme negle kan blive pæne negle

Er du træt af tynde grimme negle? Bøvler du med negle der knækker og flækker? Har du negle der deler sig i flere lag og ikke vil gro? Har du fået medicin eller været ramt af længer varende sygdom, og derved fået tynde grimme og skrøbelige negle? Så kig med her!

Mange kæmper med skøre grimme negle. Når de handler ind eller befinder sig i det offentlige rum, skjuler de ofte deres hænder og negle. De er flove over deres negle – måske er de nedbidte? Måske er de nervøse og har pillet dem? Eller måske får sygdom og medicin neglene til at knække.  Pæne velplejede negle er en vigtig ting, ligesom en smuk sund hud, eller et flot velplejet hår. Det er ting der er med os i vores hverdag, og de er vigtige for at vi føler os godt tilpas.

Hvad kan man gøre ved grimme negle?

Kan man spise sig til pæne negle via sund kost og rigtige vitaminer? Nej det kan du ikke – spiser du allerede en sund og varieret kost, og de rigtige vitaminer kan du ikke gøre andet. Matrix danner neglen, og er den sund og rask vil den også danne en sund og pæn negl. Er matrix der i mod beskadiget via slag, ved mangel på vitaminer eller grundet sygdom, kan den ikke længere danne en pæn negl. Så kan kunstige negle være en god løsning.

 

Hvad er kunstige negle?

Kunstige negle kan være mange forskellige ting – da der er mange forskellige systemer at arbejde med.

I min klinik bruger jeg akryl eller gele. To anerkendte og meget brugte systemer. Ønsker man lidt længere negle end man selv har, forlænges natur neglen med en tip. Herefter forstærkes både naturnegl og tip med forstærkende produkt –  akryl eller gele. Dette kommer jeg mere ind på i blog indlægget ” Hvad er kunstige negle?”

Uanset hvilke negle problemer du tumler med, står jeg klar i klinikken til at hjælpe og guide dig.

 

Kram Mette