Dine hænder er dit visit kort.

Dine hænder er dit visit kort.

Bolskovlund beauty - smukke negle på velplejede hænder

Husk – dine hænder og negle er dit visitkort, både når du møder nye og ”gamle” bekendtskaber.

Dine negle siger en masse om dig og din personlighed.

Hvilken livsstil du lever og hvordan du er som person. Derfor er det vigtigt at ha’ pæne negle. Er du den klassiske stilrene karriere kvinde, der ønsker elegante stilfulde negle? Er du måske den mere vovede moderne kvinde, der følger moden og de nyeste trends? Så er en smuk lakering med det rigtige farvevalg, en sikker vej til smukke negle. Eller er du den fødte boheme med den frie sjæl og det “henkastet lækre” look? Så kunne sprælske farverige design negle være dit valg.

Uanset hvilke type kvinde du er, står jeg klar i min klinik, til at opfylde din drøm om præsentable pæne negle. Sammen skræddersyr vi et smukt sæt negle, der passer perfekt til dit look, og din personlige stil.

For mange er det vigtigt at have pæne hænder i sit job. Står du i butik eller servicevirksomhed og betjener kunder hver dag, er det vigtigt at neglene er pæne og velplejede. Ved personlig betjening falder folks blik ofte på hænder og negle, og her er pæne negle en vigtig del af dig. Pæne velplejede negle signalerer pertentlighed, og overblik. Samtidig giver det også dig en følelse af velvære og selvsikkerhed at ha’ pæne negle. Hvilket er vigtigt når du skal betjene kunderne med et smil på læben.

Lad mig skabe stærke negle der passer til din udfordrende hverdag, smukke negle til de store begivenheder, og kreative negle til de muntre fester i dit liv. Jeg bruger udelukkende professionelle kvalitetsprodukter af højeste kvalitet. Så du kan trygt ligge dine hænder i mine. Jeg glæder mig til at modtage dig i klinikken, så vi sammen kan opfylde din drøm om pæne negle.

 

Kram Mette